Хасково

Дарители събраха хиляди капачки за медицинска апаратура в центъра на Хасково

Дарители събраха хиляди пластмасови капачки на площад „Свобода“ в Хасково.

Днес в 16 града на страната се провежда националната кампания „Капачки за бъдеще“. Събраните средства са предназначени за медицинска апаратура в помощ на детски и родилни отделения.

Капачки

Сред първите дарители бяха от Езикова гимназия „Асен Златаров“, които са събрали около 250 кг. капачки. Миналата година те се включиха с 200 кг. Акцията в гимназията продължава. Кампанията беше подкрепена от областния управител Стефка Здравкова, която също дари капачки. Събирането им на площада продължава до 13 часа.

Хилядите капачки ще бъдат транспортирани до пункта за рециклиране в хасковското село Войводово. Капачки там се очакват да предадат дарители от Харманли, Свиленград, Маджарово и Кърджали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.06.2020 12:00 12:00

Умен е нашият народ. Не може да се отрече. Нали знаете за триците и брашното

Fanki
Fanki
20.06.2020 22:07 22:07

Каква пародия какъв абсурд Тия хлапетии събирът капачки от тук от там струващи някой лев а в същото време гледаме по телевизиите ТОПЧЕТА ЕВРА в Бойковото шкафче и това ако не е ЦИНИЗЪМ здраве му кажи

делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
20.06.2020 22:10 22:10

Всеки ден пътуевам от Въгларово да Хасково и зареждам на мензиностанция ЕКВАТОРна булеварда Тя е по известна с името ПАНДЪРКАТА вероятно от фамилията на собственика ПАНДЪРОВ

Анонимен
Анонимен
21.06.2020 6:50 6:50

Делчо. Що не са ибеш. Рекламен агент такъв

Back to top button