Хасково

Министерството обеща пари на МБАЛ – Хасково за скенер

Д-р Тодор Пандов

Д-р Тодор Пандов

В най-кратки срокове хасковската болница ще получи 100 000 лева от Министерството на здравеопазването. Обещанието управителят на здравното заведение д-р Тодор Пандов е получил днес на среща във ведомството, съобщи той за Haskovo.info. 

Многопрофилната болница в Хасково е без скенер от две седмици след като старият се повреди, тъй като изтече експлоатационния му срок. От тогава тежките случаи се пренасочват към д-р Руска Григорова, чийто частен кабинет е в бившата военна болница. Стойността на тези прегледи се поемат от болницата.

Пряко ангажиран с проблемите на болницата е и областният управител Румен Данев, който е оказал пълно съдествие на ръководството на болницата и лично е провел среща с министъра на здравеопазването Божидар Нанев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
d-r
d-r
23.02.2010 17:45 17:45

Na d-r Grigorova ministerstvoto dava li i pari kato i se povredi skenera,oblastniat upravitel angajira li se.Pandov,Pandov……

гражданин
гражданин
24.02.2010 11:10 11:10

Този скенер няма и една година….и вече не работи???Ужас,мноооого е мадерен,значи! И гаранция,няма??? страшна работа. Втора употре*а ли е,та гарантираната експлоатация е шест месеца…..хахахаха,какви са тези глупости? Представям си колко жалко изглеждаме всички,та си ни мотаят кой и както му дойде на умам-болно ми е!

Back to top button