Хасково

Петима крадци в ареста за денонощие, задържаха и цигари

ПолицияПетима крадци от Димитровград и Хасково са задържани от полицаи през изминалото денонощие, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

В Димитровград е разкрита кражба на врати, прозорци, легла, печка и метални решетки от кантон в квартал „Марийново“. По случая са арестувани двама тинейджъри на 17 и 18 години.

В хасковския арест са трима мъже – на 19, 25 и 30 години. Първите двама са посочени като извършители на кражба на кабели, пръскачка и двигатели от гараж. Третият е задигнал мобилен телефон от 24-годишна хасковлийка. И тримата са познати на органите на реда.

Полицейски служители са задържали 110 кутии контрабандни цигари при проверка на лек автомобил в Свиленград, допълнат от МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
flo
flo
10.03.2010 19:32 19:32

izmamnici.kradci i ybiici se razxojdat bez nakazano v grada.a nie obiknivenite xora triabva da jiveeme v strax ot tiax.zachto…kade e prokyratyrata………

Back to top button