Хасково

Най-много дъжд падна в Хасково, очакват нови превалявания

Най-много дъжд през последното денонощие в Хасковска област е паднал в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория в областния град.

Количеството на валежа снощи е 11.2 литра на квадратен метър. По селата в региона, където се извършват измервания, най-много е в Царева поляна – 5.6 литра. Няма подадена информация за градушки.

Днес в следобедните часове отново са възможни превалявания. Трайно подобрение на време се очаква към края на новата седмица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Данъкоплатец
Данъкоплатец
21.06.2020 17:38 17:38

Кмете , нареди на тези от Екопрогрес на бул.,,България“ да направят улеи към реката ,за да се влива водата в реката(като моста до ,,ПИМ“). Водата вместо да е в реката е по платното на бул.,,България“, тъй като шахтите са винаги задръстени защото са под прав ъгъл и бързо се затлачват.

Back to top button