Хасково

Опел засече моторист пред Първа поликлиника в Хасково

Лек автомобил Опел и мотоциклет Хонда катастрофираха в центъра на Хасково.

Инцидентът стана по обяд на кръстовището между булевардите „България“ и „Освобождение“ пред Първа поликлиника. Мотористът разказа пред Haskovo.info, че първо е видял как колата спира, но след това внезапно потеглила и се е стигнало до удара. Той не е пострадал, но по думите му щетите по мотора са сериозни. Хора от колата пък заявиха, че моторът се е движил с висока скорост.

Всички изчакваха пристигането на пътните полицаи за изясняване на случая.

10 коментара

    1. John ли си кой си,ако те хвана Хасково ще ти се види тесен!!!!Мършляк такъв

  1. По твоето разсъждение моториста се е движел със много висока скорост по надолницето от хотела към центъра където постоянно има движение и целия участък е в кръпки и дупки. Рязко е заобикалял коллите и умело е пропускал дупките по пътя за да можи със скорост над разрешената която в града е 50 той да се е ударил в автомобила. Като погледниш щетите по колата це разбереш че скороста му е бива в допустимите норми. Автомобила е виновен щом го е видял че се задава уж с висока скорост тогава защо е потеглил. Ако е бил с ниска скорост тогава е решил да рискува и ще премине преди мотора.

  2. Тия мотористи все невинни се изкарват.Да внимават как карат,все пак това не е компютърна игра,за да се правят на велики!

    1. Абсолютно си прав,мазния селски циганин не осигури предимство на момчето с мотора,но и той не е виновен а системата която позволява продажба на книжки и дипломи на абсолютни неграмотници!

  3. май никой не забеляза че моториста е с предимство, само вчера за двеста метра 2 идиота ми отнеха предимство, ще си купя стар руски УАЗ и на такива с кеф ще им размазвам скапаните трошки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button