Опел засече моторист пред Първа поликлиника в Хасково

Хасково

Лек автомобил Опел и мотоциклет Хонда катастрофираха в центъра на Хасково.

Инцидентът стана по обяд на кръстовището между булевардите „България“ и „Освобождение“ пред Първа поликлиника. Мотористът разказа пред Haskovo.info, че първо е видял как колата спира, но след това внезапно потеглила и се е стигнало до удара. Той не е пострадал, но по думите му щетите по мотора са сериозни. Хора от колата пък заявиха, че моторът се е движил с висока скорост.

Всички изчакваха пристигането на пътните полицаи за изясняване на случая.

10 коментара

  • По твоето разсъждение моториста се е движел със много висока скорост по надолницето от хотела към центъра където постоянно има движение и целия участък е в кръпки и дупки. Рязко е заобикалял коллите и умело е пропускал дупките по пътя за да можи със скорост над разрешената която в града е 50 той да се е ударил в автомобила. Като погледниш щетите по колата це разбереш че скороста му е бива в допустимите норми. Автомобила е виновен щом го е видял че се задава уж с висока скорост тогава защо е потеглил. Ако е бил с ниска скорост тогава е решил да рискува и ще премине преди мотора.

  • Тия мотористи все невинни се изкарват.Да внимават как карат,все пак това не е компютърна игра,за да се правят на велики!

    • Абсолютно си прав,мазния селски циганин не осигури предимство на момчето с мотора,но и той не е виновен а системата която позволява продажба на книжки и дипломи на абсолютни неграмотници!

  • май никой не забеляза че моториста е с предимство, само вчера за двеста метра 2 идиота ми отнеха предимство, ще си купя стар руски УАЗ и на такива с кеф ще им размазвам скапаните трошки

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.