Хасково

Мотопедистът, който се удари в паркирано Ауди в Хасково е с комоцио

54-годишният мотопедист, който в петък се удари в паркирано Ауди в Хасково е с комоцио и охлузни наранявания по тялото, съобщават от полицията.

Haskovo.info припомня, че инцидентът стана на улица „Преображение“. Мъжът се е спускал с несъобразена скорост по мокър път, загубил е контрол, паднал е на пътя и се е ударил в паркираната кола.

Катастрофа

Леко е пострадал и водачът на Реното от съботната катастрофа на кръстовището между булевард „Раковски“ и улица „Дунав“. Той е с натъртване в областта на гърдите, допълват от полицията. Тогава мъжът се опита да направи ляв завой към „Дунав“ и отне предимството на микробус Фиат, който се спускаше по булеварда.

Двама са хванати в региона да карат нерегистрирани мотопед и мотоциклет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Свидетел
Свидетел
22.06.2020 22:47 22:47

Това хасковските полицаи големи писатели сценаристи достойни за награда във връзка със съжденията относно мотопедиста. Да поръзсъждаваме върху казаното. Първо колко несъобразена може да бъде скороста на един мотопед, който от 50км повече я вдигне я не, при разрешена допустима в града 50км. Втпро при мора настилка, но не в следствие на дъжд, а старателно намокрена от ВиК авария. И трето ако не трябваше да даде предимство на изкачващия нагорнището автомобил нямаше да му се налага да спира инцидентно от несцепление с удар в спрялото ауди.
Да ге капути с мисловна дейност втора употреба.
PS. И чоевка беше в моментен нокдаун от удара ( в спорта бокс присъства почти във всяка среща) , но да пишете комоцио проверявайте си информацията преди да я пущате. Искушавам се да пусна телефона на мотопедиста да му звъннете. Щото аз му звънях час след случката беше в присъствие на ума си, какво комоцио какви 5 лева дами и господа, но като кажат че сестра ти е курва върви доказвай, че нямаш сестра.

Анонимен
Анонимен
22.06.2020 23:02 23:02
Отговор до  Свидетел

Комоцио означава сътресение на мозъка, не кома.

Аз
Аз
22.06.2020 23:13 23:13
Отговор до  Анонимен

Да то го фукна, означва да ти го плъзна между задните филийки не означава да ти го начукам.

нервния Аз
нервния Аз
23.06.2020 14:16 14:16
Отговор до  Аз

Хахахаха, май скоро не си ходил на манаф и нещо изнервен ми се струваш. Дай сега целия свят да изкараме виновен, защото баща ти изпил две ракии в близката кръчма, не сложил каска ( естествено, защото е селски тарикат и такива неща него не могат да го задължат) заблял се по пътя, нооо институциите са виновни…

Свидетел2
Свидетел2
23.06.2020 6:55 6:55
Отговор до  Свидетел

Има запис на камерите изобщо не идва кола от долу .Просто заради водата губи контрол.Важното е че човекът е жив и здрав.

До свидетеля писател
До свидетеля писател
23.06.2020 8:01 8:01

Несъобразената скорост не означава непременно „висока скорост“, но ти от къде да знаеш…. За мотопедчето с тези малки гуми и мокра настилка несъобразената скорост е много по различна от тази при автомобил. Начинът на шофиране в такива условия и с това МПС трябва да е такъв, че да имаш винаги пълен контрол над него, всичко друго е неподходящо, водещо до инциденти, ама ти нали си изключителен хасковски тарикат и олигофрен – пиши че полицията е виновна и айде …..

Азът
Азът
23.06.2020 8:34 8:34

Ти на разбирач(ка) ли ми се правиш бе малоумен галфон. Ей такива олигофрени визирани в твоето словоблудство оправят генетични грешки като теб. Я си стой в дупката и не се показвай, че Азът да не ти го фукне и на теб. Педал нещастен. В случая по-виновни са от ВиК защото не са си оправили аварията. И да щях да пропусна, за всички произшествия в БГ полицията е виновна защото няма превантивни мерки и контрол само скопени инициативи водещи до нищо. Казах!

Back to top button