Регион

Задържаха петима по подозрение в трафик на проститутки

ПолицияПетима души са задържани с полицейска мярка в районното управление в Свиленград по подозрение в извършване трафик на жени с цел сексуалната им експлоатация и съхранение на наркотични вещества, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера около 17 часа полицаи спират за проверка лек автомобил БМВ, управляван свиленградчанин. Проверката установява, че с него пътуват 4 жени от Първомай, Сливен, Бургас и Русе. При извършения оглед на лекия автомобил са открити найлонови пликчета с марихуана. Установено е, че три от лицата официално се водят като танцьорки към фирма на 36-годишен жител на Хасково, за които се предполага, че предлагат сексуални услуги.

Около 22:30ч на главен път Е-80 в близост до Харманли е спрян за проверка лек автомобил Мерцедес, от който непосредствено преди спиране полицейските служители виждат, че се изхвърлят вещи. Установено е, че това са три мобилни телефона. В колата са открити четири самолетни билета за момичета с дестинация Гърция – Германия.

Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button