Хасково

Изпратиха по червен килим 126 абитуриенти от ПМГ

126 абитуриенти от хасковската ПМГ „Боян Петканчин“ бяха тържествено изпратени и дипломирани на церемония тази сутрин.

Те преминаха по червен килим, като част от зрелостниците бяха с бели тениски „Коронавипуск 2020“. Директорът Гергана Петрова ги похвали за високите им постижения, особено на държавния зрелостен изпит по Български език и литература, от който средният успех е 5.21 при 4.20 за страната. Средният успех от матурите е 5.11.

ПМГ

Най-изявените ученици получиха почетни отличия. „Ученик на випуск 2020“ е Панайот Маринов, Берна Халил е Най-добър ученик на випуска в областта на чуждите езици, Даниела Койнова – Най-добър ученик на випуска в областта на обществените науки, Антония Хубенова – Най-добър ученик на випуска в областта на математическата лингвистика, Джанер Реджеб – „Младежки лидер“, Елена Василева – „Млад доброволец и предприемач“. За пръв път се връчи и почетно отличие за Учител на годината – на Ваня Гочева – преподавател по математика. Отличниците заслужиха 19 сребърни и 14 бронзови медала.

Всички бяха приветствани от заместник-кмета Динко Тенев, който каза, че се гордее със зрелостнииците в тези трудни времена и им пожела здраве и щастие. Музикален поздрав отправи певицата Елена Петрова, а с танц се представиха от ансамбъл „Южняче“.

Балът на Математическата е насрочен за 15 юли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Доктор Мичев
Доктор Мичев
25.06.2020 12:08 12:08

РЗИ да глоби директорката за погазване на епидемиологичните мерки въведени от Министерския съвет и щаба.

Анонимен
Анонимен
25.06.2020 19:43 19:43
Отговор до  Доктор Мичев

Може да започнете да оползотворявате ежедневието си с нещо по-практично, отколкото да злобеете в коментарите!

Анонимен
Анонимен
25.06.2020 14:09 14:09

тази година няма ли стипендианти на г-н М.Марков и сина му?

Анонимен
Анонимен
25.06.2020 17:52 17:52

Поздрави на всички деца и учители от най-доброто училище.Пожелавам на всички успехи,късмет и пълен напред и нагоре.Попътен вятър и добро настроение.Успехи и още по-големи постижения и награди за Ваня Гочева-велик и уникален човек и преподавател.БРАВО.

Дамян Толумов
Дамян Толумов
25.06.2020 17:53 17:53

Глобите си пишат ИЗБИРАТЕЛН на когото нареди БАТѝ БОЙКО

Много бивша възпитаничка
Много бивша възпитаничка
26.06.2020 2:25 2:25

МГто е номер 1, уникално училище, бълва мислещи и кадърни хора!! А за Ваня Гочева нямам думи, няма втора като нея.
Поклон учителко любима !!

Аз
Аз
27.06.2020 8:13 8:13

Повечето учителки в ПМГ сте неблагодарни и внимачени персони! Мислите, че само вашият предмет е важен. Директорката заплашваше, че ще има диференцирано приключване на учебната година, за тези,които не влизалив час дистанционно! И накрая какво правите – оформяте всички наред, и забележете – ТЕЗИ КОЙТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ БЯХА В ЧАС, ОТГОВАРЯХА ВИ НА ВЪПРОСИ, СЛУШАХА ВИ УРОЦИТЕ И ВИЕ СИ ИЗНАСЯХТЕ ЧАСОВЕТЕ С ТЕХНИТЕ ПРИСЪСТВИЯ СА ОЩЕТЕТЕНИ!
НЕ УМЕЕТЕ ДА ПООЩРЯВАТЕ ПРИСЪСТВИЕТО В ЧАС, ВЕРНИТЕ ОТГОВОРИ, ПРИМЕРНИТЕ УЧЕНИЦИ – ЗАЯЖДАТЕ СЕ ЗА ДРЕБОЛИИ, ПУСКАТЕ ТЕСТОВЕ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ И ПИШЕТЕ НИСКИ ОЦЕНКИ ЗА ДА СМЪКВАТЕ УСПЕХ!
Как не ви хрумна, че това редовно участие и присъствие заслужава по всеки предмет по една отлична оценка за активна работа в час. Но не – вие давате тестове като в медицински университет или за научен труд! Вие на инат не оформяте – дори при достатъчен брой оценки! Не ви ли хрумна, че учениците повече не могат да търпят това двуличие!
ЩОМ КАТО ЕДНИ УЧЕНИЦИ МЕСЕЦИ НА РЕД НЕ ПРИСЪСТВАТ И ПАК ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ОЦЕНКИТЕ, ВЕЧЕ И ДРУГИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПРИСЪСТВАТ! ЗА КАКВО ДА ПРИСЪТВАТ – ЗА ДА ИМ СЕ ПОДИГРАВАТЕ В ОЧИТЕ КАКВИ БАЛЪЦИ СА, ЧЕ ВИ СЛУШАТ И СПОРОРЕД ВАС ПАК СА НЕДОУЧЕНИ!
Спрете да си изхвърляте и вижте собственото си двуличие и нечовечност! Заради тези ученици си получавате заплатите.

Подкрепям
Подкрепям
28.06.2020 12:11 12:11
Отговор до  Аз

Браво за коментара ! Смело им изкарвай кирливите ризи на тези превзети пудри и самовлюбени палячовци.

007
007
27.06.2020 8:14 8:14

Вярно е!

Back to top button