Регион

Втори граничен полицай от „Капитан Петко Войвода“ в ареста

ГКПП Капитан Петко ВойводаГраничен полицай е задържан вчера в района на ГКПП „Капитан Петко Войвода“ край Свиленград, съобщават от МВР. 43-годишният Х.Х. е уличен в пропускане на лица, които имат забрана за преминаване през границата.

Граничният полицай е задържан за 24 часа. При претърсване на дома му са открити взривни вещества и наркотици.

Акцията е продължение на стартиралата на 19 февруари съвместна полицейска операция с участието на екипи на дирекция „Вътрешна сигурност“ към МВР и Главна дирекция „Гранична полиция“ под ръководството на окръжната прокуратура в Хасково.

Haskovo.info припомня, че на 19 февруари бе задържан и 38-годишен граничен полицай от ГКПП „Капитан Петко Войвода“, който по време на работа опитал да пропусне през граничния пункт такси, в което пътували две млади жени с наложена забрана да напускат страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
desi
desi
28.02.2010 11:46 11:46

От кога пункта се казва „Капитан Петко Войвода“?????? Не е ли пункта Капитан Андреево?????

Зле
Зле
28.02.2010 12:15 12:15

ГКПП „Капитан Андреево“, и ГКПП „Капитан Петко Войвода“ са два различни пункта, Капитан Андреево е на границата ни с турция, а Капитан Петко Войвода е ГКПП-то край Свиленград и ни свързва с Гърция!

ала
ала
28.02.2010 12:15 12:15

Ама Десо,
Капитан Петко войвода, няма нищо общо с Капитан Андреево. Просто и двата гранични пункта са край Свиленград, но единия е входът ни към Гърция, а другия с Турция. Басссии малоумното поколение ….

Back to top button