Вече издават лични документи и в Любимец

Регион

В полицейския участък в Любимец вече отвори изнесено работно място за приемане на заявления за издаване на лични карти, паспорти и шофьорски книжки, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Всяка сряда и четвъртък служител на сектор „Български документи за самоличност“ от Свиленград ще обслужва жителите на Любимец и региона, желаещи да им се издадат нови лични документи. Приканват се гражданите да се възползват от създадената възможност. Така те ще спестят време от чакане на опашки през лятото пред Паспортна служба в Свиленград и Хасково.

По този начин ще се постигне по-равномерно натоварване на служителите. Няма да има напрежение при обслужването, ще се избегне струпване на много хора пред гишетата и ще се съкрати времето за извършване на услугата.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.