102 се дипломираха на тържествена церемония в ПГДС

Хасково

102 абитуриенти получиха дипломите си от хасковската ПГДС „Цар Иван Асен II“.

Това стана на тържествена церемония в двора на гимназията. За зрелостниците бяха подредени столове, имаше украса, червен килим, коктейл, а за доброто настроение се погрижи и певицата Ваня.

ПГДС

73 получиха и свидетелства за професионална квалификация. Дипломираха се абитуриентите от 5 паралелки – Системно програмиране, Строителство и архитектура, Мебелно производство и Горско и ловно стопанство. Средният успех на випуска след матурите е над 4.50.

ПГДС

Почетни плакети и подаръци заслужиха отличниците Габриела Калоянова, Теодор Чунг Фам, Петър Петров и Даниел Янев. Грамоти получиха и изявени учениици основно в състезанията по професии и спорт. Това са Петър Петров, Самуела Давидова, Веселин Сакалиев, Петър Тенев, Гюрджан Саидов, Алиджан Ядмаджъ, Айджан Мехмед и Петьо Иванов.

Всички бяха поздравени от директора Маргарита Топалова и заместник-кмета Мария Вълчева.

2 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.