Хасково

Изпитаха най-добрите снайперисти край Хасково

Снайперистите от Сухопътните войски бяха изпитани в 31-ви механизиран батальон – Хасково, съобщават от Министерството на отбраната.

Подготовката им продължи две седмици. В нея се включиха снайперисти от 2-ра Тунджанска механизирана бригада – Стара Загора, 61-ва Стрямска механизирана бригада – Карлово, 1-ви разузнавателен батальон – Свобода и Единния център за начална подготовка – Плевен.

Снайперисти

Те демонстрираха умения по скрито придвижване в местност, ориентиране по азимут и заемане на позиция за изпълнение на задача по разузнаване и унищожаване на цел. Действията им бяха наблюдавани от бригаден генерал Стоян Шопов – командир на 2-ра механизирана бригада. Той даде висока оценка на точните им попадения в стрелбата, както и на добрата организация, създадена от ръководителите на подготовката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.06.2020 5:01 5:01

То и в пловдив един такъв -снайперист ,барета незнам какъв си двама цигани на по 16 го спукаха от бой. Много филми са гледали момчетата като са били малки. Майките им в това време сигурно са се плющяли и са им пускали американски филми като командо и роки балбоа. Тъпанари

Лягай да спинкаш мамин
Лягай да спинкаш мамин
28.06.2020 21:18 21:18

По горното мамино синче, дето е виждал снайпер само на видео игри и по филмите много ги разбира и са н.а.сира!

Back to top button