Любопитно

Абитуриентите от „Васил Левски“ откриха сезона на баловете в Хасково

Бал празнуват тази вечер абитуриентите от СУ „Васил Левски“ в Хасково.

Това е първият абитуриентски бал за тази година в областния град. Завършващите, техните роднини и приятели се събраха до входа на парк „Кенана“. След много снимки и традиционното броене до 12 всички се отправиха към ресторанта.

Бал

18 зрелостници завършват хасковското средно училище. Паралелка е с природо-математически профил със засилено изучаване на биология, химия, информационни технологии и английски език. Всички са взели успешно матурите, като вече има и двама приети „Медицина“ в Стара Загора, разказа пред Haskovo.info класната им Ива Иванова.

Бал

Повечето абитуриентски балове в Хасково са през юли.

15 коментара

 1. Лудата катерица вече е дала властта на любимците си. Училището се управлява на семейни начала по креватни истории и заслуги към богопомазаната. Уплетени като свински черва си разпределят власт, постове и парчета от училището.

 2. Тя лудата катерица е прехвърлила властта на любимците. Училището се управлява на семейни начала, по креватни заслуги и любимешки връзки. Две три фамилии си разпределят властта, постовете и парчета от училището.

 3. За луда крава съм чувал, ама за луда катерица? Тва неква нова форма на лудост ли е или професионално изискване за директорка на училище

 4. Болестта „По–по-най“ не прощава! Удря здраво в главата и се характеризира с болни амбиции, терор над всички само и само една определена директорка да е първа във всичко! Ако може и пред РУО и пред МОН и пред цялото образование! Някои му казват лудост, други болест ама диагнозата все е за лечение в Болярово!

 5. Е тая лудата бързачка вече ще я набие някой мъж. Тая болната няма спирачка – всичко иска да овършее и планира за 100 години напред! То такава болест няма – това е нелечимо, психично отклонение, примесено с мания за величие, болни амбиции и отрицателен ход на времетето!

 6. В това училище наистина става нещо кошмарно. И РУО го вижда и мълчи. Миленка здраво е подбрала няколко човека и ги тормози и изтисква като за последно. Някои вече си тръгнаха, други още стискат. Но на една от тия будали искам да кажа: ходи си докато е време. Здравето е най-важно – колкото и хапчета да пиеш и колкото и да мълчиш никой няма да те оцени. Вижда се, че си на ръба! Струва ли си за една заплата! На погребение не ми ходи вече.

 7. Ах ти палава катеричке рунтавелке! Още дружчички ли имаш да назначаваш! Ама да знаеш те някои местенца не са толкова лесни да се седи само крак връз крак. Пък и работата не е толкова лесна колкото ти изглежда!

 8. Смотаняците от РУО – що мълчите!? Какво ще направите по въпроса? Факти:
  – Една директорка извършва тормоз над подчинените си!
  – Една директорка кадрува и назначава АБСОЛЮТНО НЕГОДНИ кадри;
  – Една директорка съсипва отпуските на учителите!
  – Една директорка и счетоводство й забраняват болничните!
  – Една директорка продължава да гони хора „по взаимно съгласие“;
  – Една директорка нарушава закона, сключва сделки само с препоръчани от високо фирми или за лични финансови и политически изгодни интереси!
  – Една директорка………………..прави ВСИЧКО ГНУСНО, КОЕТО СЕ СЕТИТЕ!
  ЗНАЕТЕ КОЯ ТЯ. А ВИЕ В РУО НЕ СЕ ЛИ НАЯДОХТЕ НА ПОДКУПИ. ЩЕ ВИ СЕ ЗАЛЕПЯТ УСТИТЕ ОТ МЪЛЧАНИЕ!

 9. Надкеее, ми Йо и Т се следят и крият из храстите по цял ден. Ти слепа ли си ма, душо!? Вземай мерки – силикони, джуки и тем подобни! Явно тва е хита на деня!

 10. Верно ли, че в едно училище имало свободни места за заместник директорки? Изисквания, срокове за документи?

 11. Абе ти луд или луда си! Какви места те гонят. Те вече са заети – ама щеше да е интересно, ако се пускаха обяви за тея места. Изисквания: солиден стаж на пиацата и по много други училища, разтурено съзнание, пълно подчинение към великата директорка, лизане, мазане, да се владеят ежедневните похвали и комплименти към Директорката, прояви на загриженост, задължително напомняне, че само Директорката работи, тя е безценна, безкрайно организирана, невероятно бърза, всички други не струват и ще я поболеят от мързел и претенции! А, и добро предимство е да пушиш с Директорката – щото така се уреждат половината повишения. И да носиш на крясъци и обиди – по около 10 пъти на ден, а като е напечено – може и повече!
  Та затова за тая конкретна работа глава не е нужна, само да умееш да си подлога и да носиш на каквото дойде. Айде честито на печелившите. Пък аз да взема да се хвана на бас кой колко ще изкара на тея столове.

 12. Резил. И това училище има претенции да се нареди сред елитните. И в това училище ще възпитават ученици. От много места чувам скандални описания за отношенията там, негативни квалификации за директорката, но все не ми се вярваше. Кой крив, кой прав – но очевидно имат голяма криза.

 13. Търся си подлога на поста зам.директор – по възможност рошава, с наклокностти към мъжете, празноглава, ама мазна в устата и в държанието. От нормативна уредба и познания – може да е йок, ама по подлизурство да е първа! С една дума колкото по некадърна, толкоз по послушна ще е. Чакам кандидатки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button