Любопитно

Абитуриентите от „Васил Левски“ откриха сезона на баловете в Хасково

Бал празнуват тази вечер абитуриентите от СУ „Васил Левски“ в Хасково.

Това е първият абитуриентски бал за тази година в областния град. Завършващите, техните роднини и приятели се събраха до входа на парк „Кенана“. След много снимки и традиционното броене до 12 всички се отправиха към ресторанта.

Бал

18 зрелостници завършват хасковското средно училище. Паралелка е с природо-математически профил със засилено изучаване на биология, химия, информационни технологии и английски език. Всички са взели успешно матурите, като вече има и двама приети „Медицина“ в Стара Загора, разказа пред Haskovo.info класната им Ива Иванова.

Бал

Повечето абитуриентски балове в Хасково са през юли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

15 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Попето
Попето
27.06.2020 20:37 20:37

Къде е Лудата Катеричка?

Аз
Аз
27.06.2020 22:43 22:43

За бройна форма да сте чували? Моля, коригирайте заглавието!

хъм
хъм
28.06.2020 7:18 7:18

Лудата катерица вече е дала властта на любимците си. Училището се управлява на семейни начала по креватни истории и заслуги към богопомазаната. Уплетени като свински черва си разпределят власт, постове и парчета от училището.

хъм
хъм
28.06.2020 7:32 7:32

Тя лудата катерица е прехвърлила властта на любимците. Училището се управлява на семейни начала, по креватни заслуги и любимешки връзки. Две три фамилии си разпределят властта, постовете и парчета от училището.

г
г
28.06.2020 7:50 7:50

За луда крава съм чувал, ама за луда катерица? Тва неква нова форма на лудост ли е или професионално изискване за директорка на училище

М
М
30.06.2020 7:43 7:43

Болестта „По–по-най“ не прощава! Удря здраво в главата и се характеризира с болни амбиции, терор над всички само и само една определена директорка да е първа във всичко! Ако може и пред РУО и пред МОН и пред цялото образование! Някои му казват лудост, други болест ама диагнозата все е за лечение в Болярово!

х
х
30.06.2020 19:19 19:19

Е тая лудата бързачка вече ще я набие някой мъж. Тая болната няма спирачка – всичко иска да овършее и планира за 100 години напред! То такава болест няма – това е нелечимо, психично отклонение, примесено с мания за величие, болни амбиции и отрицателен ход на времетето!

запознат
запознат
01.07.2020 22:48 22:48

В това училище наистина става нещо кошмарно. И РУО го вижда и мълчи. Миленка здраво е подбрала няколко човека и ги тормози и изтисква като за последно. Някои вече си тръгнаха, други още стискат. Но на една от тия будали искам да кажа: ходи си докато е време. Здравето е най-важно – колкото и хапчета да пиеш и колкото и да мълчиш никой няма да те оцени. Вижда се, че си на ръба! Струва ли си за една заплата! На погребение не ми ходи вече.

ах ах
ах ах
02.07.2020 6:33 6:33

Ах ти палава катеричке рунтавелке! Още дружчички ли имаш да назначаваш! Ама да знаеш те някои местенца не са толкова лесни да се седи само крак връз крак. Пък и работата не е толкова лесна колкото ти изглежда!

Ало РУО-то
Ало РУО-то
03.07.2020 6:56 6:56

Смотаняците от РУО – що мълчите!? Какво ще направите по въпроса? Факти:
– Една директорка извършва тормоз над подчинените си!
– Една директорка кадрува и назначава АБСОЛЮТНО НЕГОДНИ кадри;
– Една директорка съсипва отпуските на учителите!
– Една директорка и счетоводство й забраняват болничните!
– Една директорка продължава да гони хора „по взаимно съгласие“;
– Една директорка нарушава закона, сключва сделки само с препоръчани от високо фирми или за лични финансови и политически изгодни интереси!
– Една директорка………………..прави ВСИЧКО ГНУСНО, КОЕТО СЕ СЕТИТЕ!
ЗНАЕТЕ КОЯ ТЯ. А ВИЕ В РУО НЕ СЕ ЛИ НАЯДОХТЕ НА ПОДКУПИ. ЩЕ ВИ СЕ ЗАЛЕПЯТ УСТИТЕ ОТ МЪЛЧАНИЕ!

жужа
жужа
03.07.2020 21:53 21:53

Надкеее, ми Йо и Т се следят и крият из храстите по цял ден. Ти слепа ли си ма, душо!? Вземай мерки – силикони, джуки и тем подобни! Явно тва е хита на деня!

?
?
04.07.2020 7:00 7:00

Верно ли, че в едно училище имало свободни места за заместник директорки? Изисквания, срокове за документи?

без работа
без работа
04.07.2020 7:19 7:19

Абе ти луд или луда си! Какви места те гонят. Те вече са заети – ама щеше да е интересно, ако се пускаха обяви за тея места. Изисквания: солиден стаж на пиацата и по много други училища, разтурено съзнание, пълно подчинение към великата директорка, лизане, мазане, да се владеят ежедневните похвали и комплименти към Директорката, прояви на загриженост, задължително напомняне, че само Директорката работи, тя е безценна, безкрайно организирана, невероятно бърза, всички други не струват и ще я поболеят от мързел и претенции! А, и добро предимство е да пушиш с Директорката – щото така се уреждат половината повишения. И да носиш на крясъци и обиди – по около 10 пъти на ден, а като е напечено – може и повече!
Та затова за тая конкретна работа глава не е нужна, само да умееш да си подлога и да носиш на каквото дойде. Айде честито на печелившите. Пък аз да взема да се хвана на бас кой колко ще изкара на тея столове.

ужас
ужас
04.07.2020 8:00 8:00

Резил. И това училище има претенции да се нареди сред елитните. И в това училище ще възпитават ученици. От много места чувам скандални описания за отношенията там, негативни квалификации за директорката, но все не ми се вярваше. Кой крив, кой прав – но очевидно имат голяма криза.

директорка на училище
директорка на училище
04.07.2020 18:41 18:41

Търся си подлога на поста зам.директор – по възможност рошава, с наклокностти към мъжете, празноглава, ама мазна в устата и в държанието. От нормативна уредба и познания – може да е йок, ама по подлизурство да е първа! С една дума колкото по некадърна, толкоз по послушна ще е. Чакам кандидатки!

Back to top button