Регион

Пиян преби до смърт с водопроводен ключ хазяйката си в Димитровград

53-годишен мъж е задържан за убийството на жена в Димитровград, съобщават от областната дирекция на МВР.

Преди ден в полицията е получен сигнал за починала жена в приземния етаж на къща в града. При огледа по тялото на жената са открити множество кръвонасядания, както и рана на глезена на левия крак. Трупът е бил откаран за аутопсия.

Установено е, че починалата жена е на 62-години. Тя била собственичка на къщата и живеела на втория етаж. Приземният етаж на дома обитавал задържаният с инициали П. П. Вечерта на 26 юни двамата се скарали при битов спор, като наемателят нанесъл множество удари по тялото и крайниците на жената с твърд предмет. Когато жената изпаднала в безсъзнание той се обадил на телефон 112 и съобщил, че намерил хазяйката си в безпомощно състояние. Пристигналите на място полицаи установили, че той е нанесъл удари на жената с метален водопроводен разтегаем ключ. Бил е тестван с дрегер, който отчел 1.5 промила алкохол.

Прокуратурата вече му е повдигнала обвинение за умишлено убийство и го е задържала за 72 часа. Той е направил самопризнания. Предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ранърса
Ранърса
28.06.2020 12:26 12:26

Сега ще смени хазяите.

Northern I
Northern I
30.06.2020 2:43 2:43
Отговор до  Ранърса

E да така е ще смени хазяите
Този път с малко по тъмни и по вулгарни хазяи определено

Back to top button