Регион

18-годишна със Ситроен се заби в крайпътни дървета

18-годишна симеоновградчанка със Ситроен е катастрофирала край града, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал след обяд на 26 юни. Младата шофьорка се е движила с несъобразена скорост, загубила е контрол и се е ударила в крайпътни дървета.

От удара тя е с изгаряне в областта на дясната китка и охлузна рана на лявата предмишница. Пострадали са и возещите се в колата две жени на 52 и 29 г. Първата от Несебър е с контузии на гръдния кош и краката, а втората от село Равда е с контузия на гърба. Всички пострадали са прегледани в ЦСМП – Харманли и са без опасност за живота.

49-годишен маджаровец е заловен да шофира пиян. На 27 юни в 21 часа полицаи са го спрели за проверка в града с лек автомобил Мерцедес. Дрегерът отчел наличие на 2.74 промила алкохол, мъжът е задържан. През почивните дни са хванати водачи без книжки и с нерегистрирани мотопед и мотоциклет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
🚗
🚗
29.06.2020 10:22 10:22

Браво на пиклата !

Някой
Някой
29.06.2020 12:28 12:28

Или си е гледала Фейсбука или си е бъркала някъде по – тялото! 18-годишна, тя още не знае дали и се пикае или и се е. е!

Back to top button