Педагогика, софтуерно инженерство и национална сигурност са сред най-желаните от кандидат-студентите в Хасковско

Хасково

Педагогика, софтуерно инженерство и национална сигурност са сред най-желаните специалности от кандидат-студентите в Хасковска област, съобщиха за Haskovo.info от Центъра за кандидат-студентска подготовка и информация в Хасково.

Вече се приемат документите за кандидатстване и класиране в хасковското читалище „Заря“. Днес до обяд са преминали над 300 кандидат-студенти. Това става при строги противоепидмични мерки – носене на маски, дезинфекция и без струпване на хора.

Кандидат-студенти

В центъра се приемат документи за 28 университета в България. За Софийския университет „Св. Климент Охридски“ това става онлайн, а за Пловдивския университет „Св. Паисий Хилендарски“ документи ще се приемат до 15 часа на 2 юли. Кампанията продължава до 3 юли. Тази година няма промяна в таксите на университетите, допълниха от хасковския Център.

5 коментара

  • в събота ще може ли да се подадат документи? защо не сте написали докога се подават!!!
    безполезна информация е така. наполовина!н

  • Защо по-голямата част от тези кандидат-студенти са с майките си? Би трябвало да са по-самостоятелни, все пак се очаква, че ще живеят сами в друг град.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.