Хасково

9 570 вече декларираха корпоративни данъци в Хасково

Утре изтича крайният срок за деклариране и внасяне на данъка и окончателните социални и здравни осигурителни вноски за лицата, извършващи дейност като едноличен търговец, както и за земеделските стопани, избрали този ред на облагане.

До 30 юни, заедно с годишната си данъчна декларация, те трябва да подадат и декларация образец №6 с общия размер на дължимите за предходната година осигурителни вноски, напомнят от офиса на Национална агенция за приходите в Хасково.

30 юни е и срокът, в който фирмите декларират и плащат корпоративен данък, данък върху разходите, данък върху приходите на бюджетните предприятия, данък върху приходите от помощни и спомагателни дейности по смисъла на Закона за хазарта, както и данък върху дейността от опериране на кораби. В офиса на НАП в Хасково до днес са приети 9 570 декларации за корпоративни данъци.

Подаването на данъчните и осигурителни декларации и документи, както и плащането към бюджета, се извършват онлайн.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button