Хасково

13-годишен с колело удари жена, слизаща от автомобил в Хасково

Пешеходка е ударена от велосипедист вчера в Хасково, съобщават от полицията.

В 11 часа на булевард „Раковски“ 32-годишна жена е слязла от паркиран на улицата автомобил и е ударена от движещ се в посока центъра велосипедист на 13 г. От удара жената е с фрактура на дясната ключица, охлузвания на десния лакът и по главата. Прегледана е и е освободена за домашно лечение.

Още един инцидент е станал вчера в областния град. В 17:20 часа в квартал „Болярово“ на улица „Болярска“ при включване в движението 43-годишен водач на товарен автомобил Мерцедес е бил невнимателен към 24-годишен пешеходец, престояващ на тротоара и с предната част на колата го е избутал назад. Младежът е с контузия на лявото бедро. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Неспазен знак „Стоп“ е довел до произшествие вчера в Свиленград. В 18:40 часа на кръстовището между улиците „Христо Ботев“ и „Околчица“ 8-годишно момче с велосипед не е спазил знака и е ударено от движещ се по път с предимство лек автомобил Ауди, шофиран от 28-годишна жена от града. От удара детето е с охлузване на главата и коляното, без опасност за живота.

С фалшива регистрационна табела се е оказал спрян за проверка в Харманли товарен автомобил. Той се е управлявал от 37-годишен мъж. Преписка е заведена и за това, че 41-годишен водач е управлявал Опел по улиците на Харманли, който е с прекратена регистрация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button