Инспекцията по труда с 66 акта от началото на годината в Хасковско

Хасково

66 акта са съставени от началото на годината в Хасковска област, съобщават от Инспекцията по труда. Влезлите в сила наказателни постановления са 62 за общо 55 650 лв.

Извършените проверки за полугодието са 462, като в областния град са 170, а по сигнал на граждани – 58. Констатирани са 2 102 нарушения. Издадени са 59 разрешителни за приемане на работа на непълнолетни.

66 са извършените проверки във връзка с противоепидемичните мерки, а тези, свързани с извънредното положение – 31. Тези проверки продължават, както и в секторите „Строителство“ и „Селско стопанство“.

2 коментара

  • Кога ще проверите директорката на „Васил Левски“, която упражнява психически и физически тормоз над хората в колектива. Нарушава кодекса на труда и видимо фаворитизира със специално отношение своите видни подмазвачки и лизачки!

  • Опа – във Левски всяка година има по един умрял. Минимум! Тва е от чудесното управление и спокойната обстановка, които Милена създава във колектива! Тя съвсем не проявява предпочитания към определени подмазвачи, ама съвсем не се отнася различно към предпочитаните, ама напълно обективно гледа на уменията на хората, да сте я чували да крещи или да повишава глас, ама никога не е заплашвала, те тия хора дето си тръгват – ми те не знаят кво губят. ТЯ е просто директор „Мечта“!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.