Любопитно

Абитуриентите на „Райна Княгиня“ с пъстър бал на Кенана

Абитуриентски бал празнуват тази вечер завършващите хасковската Професионална гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня“.

Зрелостниците се събраха до лятното кино в парк „Кенана“. След традиционното броене до 12 и много снимки всички отидоха с колите си до близкия ресторант. Там ги чакаха техните преподаватели.

Бал

Зрелостниците на гимназията са 65. Те са от паралелките Фризьорство и Моден дизайн, има и 10 в самостоятелна и задочна форма на обучение. Една част от тях обаче не бяха на бала, защото вече работят на морето или в чужбина.

Бал

Абитуриентските балове в Хасково продължават и през следващите две седмици.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Катя
Катя
05.07.2020 0:15 0:15

Кви са тия кифли от кв.република а на тоя сигурно е им е стигнал плат за костюма 😁🤣

Пътника от тролея
Пътника от тролея
05.07.2020 9:31 9:31

Ковид-19 ще има за всички от сърце!

Анонимен
Анонимен
05.07.2020 15:17 15:17

АЙДЕ СТИГА СТОЯ КОВИД-19,ЧЕ БАНАЛНИ СТАНАХТЕ.ДАЙТЕ ИЗОБЩО ДА НЯМА НИЩО,САМО ДА СТОИМ И ДА СЕ ТЮХКАМЕ.КАТО СТОЯХМЕ 3 МЕСЕЦА,ТА КАКВО?БРАВО НА ДЕЦАТА,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ПРАЗНУВАТ.МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ ДЕЦА И ХИЧ ДА НЕ ВИ ПУКА.

Back to top button