Хасково

Крадец обра златарско ателие и катастрофира, подгонен от полицията

ПолицияХасковски полицаи заловиха крадец, задигнал 200-грамова гривна от златарска работилница, съобщават от областната дирекция на МВР.

Около 2 часа тази нощ в СОД е получен сигнал за проникване в работилница на ул. „Бузлуджа“. Установено е, че са разбити вратите и е задигната 200-грамова златна гривна. Крадецът е опитал да вземе и металната каса, но доброто й укрепване не е позволило това да стане.

При обхождането на района полицаите забелязали лек автомобил, който избягал. Малко по-късно го открили на ул. „Градинска“. След като подали сигнал на шофьора да спре той опитал да им се изплъзне и катастрофирал в стълб. 21-годишният мъж излязъл от колата и побягнал, но по-късно е задържан. В обувка в автомобила е открита открадната златна гривна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
postradal
postradal
10.03.2010 19:43 19:43

dobre xvanali ste go.a sega kakvo……dali che go obvinite za krajba na zlato i li za tova 4e se e blasnal v ne trezvo sastoianie…………..

Анонимен
Анонимен
03.05.2010 12:29 12:29

Тези крадци ,споменати по горе не са улучили мястото.
Препоръчвам на всички крадци да действат на територията на Симеоновград.Там полицията съдейства на крадците и даже не се контролират автомобилите и вадачите им – можеш да караш без книжка талон и прочие.С предимсво и най много привилегии са циганите които се чувстват господари в този град.

Back to top button