Хасково

Пет свободни места за учители в Хасково и Димитровград

Пет свободни места за учители са обявени в Хасково и Димитровград, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Хасково се търсят преподаватели по история, английски език, български език и литература и география. В Димитровград мястото е за учител по биология и химия.

В областния град има вакантни места още за готвач на 1 200 лв. с опит, по двама помощници в кухня и пекари на по 1 000 лв., помощник в кухня за заведение за бързо хранене, пекар на пилета на жар, 6 работници за бране на бамя, спортен инструктор, продавач, техник на автомобили с опит, домашен санитар.

Търсят се 6 работници за бране на бамя и други зеленчуци в Димитровград, трима санитари в Свиленград, машинен оператор в Любимец, сервитьор в Ивайловград на 610 лв. и петима работници в земеделието в Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

16 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
май-май
май-май
05.07.2020 12:19 12:19

Поне три от тези места са в училището на оная лудата Чума! Не ходете там – ако ви вземат, бързо ще ви изритат! Тая Чума си мени фаворитките през месец – назначава, после гони и така се върти от как тя се е завъртяла като директор! Пълен терор и подчинение. Каквото каже Чумата това става. Най интересното е, че си вярва колко е демократична и добра към хората. Но истината е, че чуждо мнение не търпи. А скоростта, с която нарежда – неизпълнимо за време и количество!

да знаете
да знаете
05.07.2020 12:43 12:43

Те тези места вече са заети! Всичко се обявява проформа! На никого не се дава шанс, ако не се „обади“ някой по партийна линия за него/нея! Нито се гледат документи, нито квалификации, нито умения, нито познания. Да не говорим за педагогически подход, стаж и дори знания по дисциплината. Важно е там да сте на някой човек. И после да не забравите да се отблагодарите – на този, на онзи, на директорката… на всички по веригата. Че ако не стане – след година по един или друг начин ставате ненужен/ненужна!

Иван П.
Иван П.
05.07.2020 13:13 13:13

За кое училище става въпрос?

Нели
Нели
05.07.2020 13:31 13:31

Коя е Чумата?

Анонимен
Анонимен
05.07.2020 15:19 15:19

МНОГО СИ ПРОСТА БЕ.

От Хасково
От Хасково
05.07.2020 15:48 15:48

Разбрахме, че местата за учители са заети предварително, а за директори има ли свободни места.

врачка
врачка
05.07.2020 19:53 19:53

За директори са спазарени още по-рано! Всички си играят на конкурси в това образование. Затова и в образованито остават все по-малко образовани и интелигентни хора! А всички вие, които си мълчите и гледата сеир – след време няма да има кой да ограмоти и научи вашите деца или внуци да четат, няма да има кой да ги учи на граматика и математика, Да не говорим за нещо повече. КАДРИ винаги ще има – ВЪПРОСЪТ Е – КАКВО ЩЕ УМЕЯТ ТЕЗИ КАДРИ – спуснати калинки на нечии кауни!

Нели
Нели
05.07.2020 21:37 21:37

Директорите са хора назначени без курс, само на дейни и корумпирани жени ки, които са се взели толкова на сериозно и единствено мислят за личен келепир По – жалкото е ,че това се знае от РУО а даже са вързани на яслата Без извинение “ селски пръчки“ силно корумпирани и алчни женички

Станчева
Станчева
06.07.2020 9:33 9:33

Да за съжаление, всичко писано е вярно, настъпва лошо време за децата и внуците ни, ами……няма да ги изпращаме на училище,аз не съм съгласна такива псевдоучители да учат децата ни , хора събудете се, положението става лошо

123
123
06.07.2020 14:44 14:44

ЦЯЛАТА СТРАНА Е затънала в КОРУПЦИЯ

ханчо
ханчо
06.07.2020 21:05 21:05

То затова ли това простичко момиченце си позволява да държи тон на колежките си – напълно се е самозабравила също като директорката си. Какво като е от Тъпото назначена, като е дружка на галената дъщеричка на голямата баш бизнесменка, изживяваща се като директорка! Ми виж си капацитета бе моме, пардон вече жено! Пишеш с правописни грешки, уплиташ си думите, граматиката ти куца, да не говорим за един обикновен литературен анализ. Значи каквото това префърцуненото подхване – е брилянтно, пък труда на другите е нищо. Аман от толкова разделение и двоен стандарт! Да ви се връща на всички злоботията и лошотията, особено на баш Бизнесменката.

гост
гост
07.07.2020 20:45 20:45

Е сега Стъню „Умното“ ще си назначи още 3 ма кадъра при тая Кучка, с квалификация отглеждане и продаване на големи зелени плодове! Те затова и всички дето ги назначава тая вместо глави имат големи зелени тикви на раменете си – нищо не умеят, освен да се подмазват и прекланят пред нея! Но дори и със зелени тикви много от тях не издържат на терора и бягат. Пък тая простата се чуди – ЩО ТАКА! Ми защото не се издържа на тормоза, темповете и селските шеги, с които се гаври със всички, които не са и любимци! Клипчета ще прави тая Кучка, по телефона показно ще взима на подбив служители, ще се гаври с достойнство на хората, защото не са от чалгаджийския и кръг и не споделят нейните „идеали“ и „приоритети“. А тя сигурна ли е, че някоя или някои от мръсотиите й не са записани някъде и няма да изскочат в най-подходящ момент!

отговорете де!
отговорете де!
08.07.2020 7:14 7:14

Не само директорките, ами и заместник директорските места също се купуват и се назначават напълно некадърни хора! Как могат на такива места да се поставят хора, които си нямат никаква представа от работата. Пример – едно училище в града със стара история дало много на поколения ученици и родители. Но сега в това училище всичко се е изродило. Директорката е една самовлюбена интригантка. Видимо има проблеми с гнева, агресивна е, цапната в устата, има изключително дебелашко чувство за хумор и пълна липса на човещина и разбиране! От към комуникация – чува само собствените си думи! И всичко там се работи и върши с ненормални темпове! Тя затова си назначава само послушни калинки, но и от тях голяма част не издържат. Ако всичко е ОК защо за пет години управление нейно се сменя 4-ти зам. директор? Защо има такова текучество на хора? ЗАЩО има тормоз!

гражданка
гражданка
08.07.2020 20:20 20:20

Ако тази за която пишете има достойнство, ще си тръгне доброволно. Особено след като парадира, колко е финансово осигурена, как си има всичко и нищо не и трябва. Очевидно обаче и трябва антураж, който да командва. Трябват и послушковци, които да управлява, трябват и подмазвачки, които да я гледат с „изиграна“ любов и да и шепнат комплименти – колко сте работна, колко сте справедлива, колко сте разбрана, как ви разстройват всички, как се захващата с хорските грижи… Не думай – тая една добра дума не умее да каже. Всичко, което излиза от устата й е – аз …, аз…., аз…. Няма нищо, което да е по-важно от самата нея. Донякъде е човешко, но нормалните хора имат усета кога да спрат да говорят за себе си, и ако няма какво да кажат или как да помогнат – просто да замълчат! Това е по-добре, отколкото хората да бъдат принизявани и поучавани. Но за всичко това се иска да свалиш поглед само от собственото си величие и наистина да се замислиш за други срещу теб. И какво причиняваш на останалите с проклетията, непреклонността и садизма си!

според мен
според мен
09.07.2020 20:23 20:23

Напротив ТАЯ няма си тръгне! Защото никой никъде другаде не я иска. Бизнесът й нищо не представлява. Затъва женицата все повече. Уплита се в заеми и загуби! Тя мозък да бъде мениджър и управител няма. Може само да крещи, да тормози и да заплашва. Затова и в лицето е заприличала на Баба Яга и г*за е наляла! Единственото и работно място, където може да командва е училището. Тая и в къщи не могат да я търпят. Тя е властна, не търпяща възражения, не умее да слуша и каквото си реши – това прави. Диалог, разум и чуждо мнение не признава. Това е Болно на тема АЗ, МОИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ и МОЕТО УПРАВЛЕНИЕ! Двулична мръсница е и умее да се преструва. Но като си изпусне нервите – всичко си казва! Тествайте го това нещо и ще се уверите!

КоМфортно ли ти е!?
КоМфортно ли ти е!?
10.07.2020 8:04 8:04

От всичко писано аз разпознавам предимно една определена личност. И собственото ми мнение за нея е ИЗРОД в човешко тяло! Действително трябва да има психическо заболяване, но тя болести и хапчета не признава! Понеже е хиперактивна – тя не може да лежи и боледува, да бездейства. Затова непрекъснато е в училището – ходи кашля,подсмърча, повръща, превива се и демонстрира как е от желязо и не отсъства заради болест. А най-големите подмазвачки покрай нея почват да я обикалят и да й предлагат – водичка, добра дума, да се тюхкат колко е работна жената, колко се раздава…. и как ръси вируси на всякъде! Значи считайте- и другите нямат право да отсъстват. Болни, здрави -всички на поста си по личния пример на Изрода! Всичко, което мисли и прави тази е напълно изкривено от собствените и комплекси и уродливи стремежи. Болна е на тема „веднага“. Нарежда по 100 неща наведнъж, и всяка заповед не излиза от главата й – докато не се изпълни веднага. Хвърля те на една заповед, след 2 секунди вече е премислила – дава допълнителни разпореждания, след още две секунди се хвърля на първите указания, след следващи 2-3 секунди преви препратка към втора задача! И така за десет минути е в състояния да те затрупа с работа за дни, която иска веднага да се свърши и почва да проверява кое и как, докъде и защо. Мята те от тема в тема, изсипва още и още и няма спирачка! И всичко това овкусено с пикантния вкус на дебелашки шегички – никога не знаеш, кога тази е в настроения за поучения, за майтапи затвоя сметка, да тевзема на подбив, да те мачка с противните си констатации -тя колко е нависока и всичко вижда и разбира пък ти виждаш ли си толкова нищожен и нориентиран. Малиии, да се питаме всички ние как живеем и сме оцелели без мъдростите на този ИЗРОД.

Back to top button