Спорт

Медали за хасковлии при рестарта на сезона по спортно ориентиране

Сезонът в спортното ориентиране вече е отворен след тримесечна забрана заради коронавируса.

Вече се проведоха няколко състезания с успешното участие и на хасковски състезатели. На 4 и 5 юли в горите край Старозагорските Минерални бани се състоя надпреварата за Купите „Раднево“ и „Марица изток“, в която на старт застанаха 140 състезатели от 25 клуба от страната.

Медали

Хасковският Клуб „Компас 1994“ с председател Тодор Стратиев участва с 14 състезатели и в двата старта и се представи отлично. С класиране в призовите тройки се отличиха Даниел Йорданов – първи и в двата дни при 12-годишните, Виктор Цеков – първи и трети при 14-годишните, Мартин Минчев – трети при 14-годишните, Никола Делчев – трети при 12-годишните през втория ден, Ивана Йорданова – първа и втора при 16-годишните, Дияна Янева – трета и втора при 16-годишните и Мария Делчева – трета при 12-годишните през втория ден.

С доброто си индивидуално класиране хасковлии заслужиха и трето място в отборното класиране за Купа „Марица изток“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button