3 г. условно за сводници, склонявали жени да проституират срещу 120 лв. на час и в Хасково

Хасково

По 3 г. условно с 5 г. изпитателен срок и 10 000 лв. глоба получиха двама сводници, склонявали жени да проституират и в Хасково.

Присъдата е на Разградския районен съд и е след споразумение, като е окончателна. 44-годишният Дамян П. и племенникът му Александър А. на 22 г. са признати за виновни в международен и вътрешен трафик на жени с цел сексуална експлоатация. Всеки от тях печелел, като за него работели две жени, които предлагали сексуални услуги.

Както Haskovo.info писа, престъпната дейност на двамата е наблюдавана от разследващите четири месеца. Вътрешният трафик на жени започнал от началото на 2019 г. и продължила до задържането на двамата мъже през август миналата година. Сводниците управлявали ново Ауди и изплатено на лизинг БМВ.

Клиентите за сексуалните услуги били набирани чрез обяви в интернет сайтове. В Разград и Хасково сводниците наели квартири, където се помещавали жените, набрани да проституират. Имало ценоразпис за различните видове сексуални услуги. За един час се плащало около 120 лева, нестандартните желания се таксували доста по-скъпо. За редовни клиенти имало отстъпки.

6 коментара

  • 120 лева много скъпо за нашенския стандарт! За тези надути цени си заслужават дранголника! Нормално е за 30 лева пълна програма до трети петли.

    • Бай Тошо с фенер ще го търсите. Нооо. Няма го. За днената мизерия и това че дъщерите и жените ви проституират търсете виновните в сдс. Седерастията е здаразна и трябва да се изтребва със сила

  • Докато масово се налагат условни присъди за такива тежки престъпления, България никога няма да стане законова държава. Срам и позор за прокуратурата. За да си спестят съдебната фаза на наказателния процес сключват такива позорни споразумения с адски занижени наказания. Това е масова практика в цялата страна!

  • Боли ги кура, че сте им дали 3 години условна присъда.. Като изтече отниво ще си се занимават с това.. Не стават законите на съда..

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.