Регион

Заради ремонт ще отбиват камионите към Тополовград през Радовец

Ремонт на мост на пътя Харманли – Тополовград ще наложи отбиване на тежкия трафик през селата Устрем – Радовец – Студена.

Подготовката за ремонта започва днес, а срокът за завършването му е до края на годината. Мостът се намира между Хлябово и Българска поляна над река Соколица. Леките коли няма да се отбиват.

Вече започна и дългочаканият ремонт на пътя от Димитровград до границата с област Стара загора. Както Haskovo.info писа, заради ремонта ще се наложи трафикът да се отбива през квартал „Изток“ между Радиево и града. Тежкотоварните автомобили ще трябва да използват маршрута Опан – Симеоновград. Срокът за приключване на цялостната рехабилитария на 11-те километра е една година.

Осигурено е финансиране и за изграждането на платно за завиващите вляво на отбивката за село Войводово на пътя Хасково – Кърджали, както и ремонт на пътя към Долни Главанак. Очаква се да бъде одобрено и финансиране за ремонт на част от лявото платно на магистрала „Марица“ около километър 100.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button