Абитуриенти пристигнаха с трактор на бала на ФСГ

Любопитно

Абитуриентски бал празнуват тази вечер завършващите хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“.

Зрелостниците са 136, като балът е в ресторант на Кенана. Красивите абитуриенти пристигаха основно с лъскави автомобили, имаше зрелостник, който дойде с мотор. Сред атракциите на вечерта беше пристигането на Росица Стефанова, Наско Делчев и Никола Живков с трактор.

ФСГ

Haskovo.info припомня, че наградата „Атанас Буров“ от випуск 2020 заслужи отличникът Ясин Якуб.

 

След много снимки и отброяване до 12 всички влязоха по червения килим в ресторанта. За да видят абитуриентите дойдоха стотици техни роднини и приятели.

8 коментара

  • Кеймбридж ли завършват? Каква е тази показност? След седмица 90%от помпозните мадами ще сервират по кафета та.

  • Ау, как можахте да откраднете идеята от една селскостопанска труженичка директорка на училище. Сега няма да е ПЪРВАТА директорка с тази идея. Ама може да включи таксита – с тази идея вече ще е първата в града!

  • Браво деца-пожелавам ви да сте живи и здрави,много късмет и попътен вятър.Забавлявайте се и се веселете както си знаете,защото вие го заслужавате.Успех и само напред и нагоре.

  • НИЩО ЧУДНО НЕКОЙ ПУБЕРТЕТ ДА СИ ЗАБУЧИ ВИБРАТОР У ГЪЗО И ДА СЕ УДУПИ ЗА ДА ГО ЗАБЕЛЕЖАТ. НА ТАЯ ВЪЗРАСТ АКЪЛА ИМ КОЛКОТО РЯДКО ЛАЙНО

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.