Регион

Шофьор „забрави“ да декларира 10 000 авто емблеми на „Капитан Андреево“

10 070 контрабандни релефни емблеми за капаци за джанти са открили митничарите на „Капитан Андреево“ в камион, съобщават от Агенция „Митници“.

Шофьорът на камиона влязъл в България от Турция преди дни като представил документи за стоката, която превозва. При щателната проверка обаче митничарите открили в кашони и авто емблемите, които той пропуснал да декларира.

Емблемите са с логото на 21 различни марки, по-голяма част от които на Рено, Ауди, Фолксваген, Опел, Форд, Шкода, Тойота, Киа и Ситроен.

Контрабандната стока е задържана. По случая е съставен акт срещу шофьора, който е украински гражданин. За случая ще бъдат сезирани и правопритежателите на съответните търговски марки за изясняване дали се касае за оригинални или фалшифицирани автомобилни аксесоари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button