Хасково

240 000 лв. кръвнина поискаха роднини на жестоко убита жена край стадиона в Харманли

240 000 лв. кръвнина поискаха роднини на жестоко убитата край стадиона в Харманли Валентина Христозова.

Това стана ясно на днешното разпоредително заседание в Хасковския окръжен съд. Подсъдими за убийството са 22-годишният Асен Ангелов и Андрей Демирев на 19 г. Те бяха включени чрез видеоконферентна връзка от затвора в Стара Загора. Освен в убийство, те са обвинени в блудство и изнасилване.

Съд

Haskovo.info припомня, че убийството беше извършено през нощта на 15 срещу 16 март миналата година. Двамата извършители и жертвата са били в нетрезво състояние. Младежите видели жената на улицата и я завлекли в празен имот до стадиона. Там в продължение на близо 3 часа те я изнасилвали, измъчвали и биели, като дори се опитвали да я палят. След ден тялото беше открито от минувачи, а Асен и Андрей признаха вината си. За убийството ги грози наказание от 15 г. до доживотен затвор без право на замяна.

Адвокатите на подсъдимите се отказаха от разпит на част от свидетелите и вещите лица. Така за следващото заседание на 11 август ще бъдат разпитани 8 свидетели, като на по-късен етап предстои разпит и на 3 вещи лица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлия
Хасковлия
09.07.2020 20:03 20:03

На такива доживотна присъда без право на обжалване,за да не пострадат след години други мирни хора,досега в оз стз са ги чукали на поразия,сега в единична килия и там да изчуреят до смъртта си!

Ajax
Ajax
10.07.2020 3:03 3:03

Еми ти как мислиш че ще се развият нещата?Единия мангал ще е доживот,сто про!

Back to top button