Хасково

Пътищата в областта проходими, в Хасково 30 см сняг

СнягВсички пътища в област Хасково са почистени, опесъчени и проходими при зимни условия. Няма въведени ограничения за движението на леките и товарните автомобили.

В региона вече всички села имат ток и вода, съобщиха за Haskovo.info от Гражданска защита.
През изминалото денонощие няма регистрирани и тежки катастрофи.

Снежната покривка в Хасково тази сутрин е 30 сантиметра, съобщиха от Метеорологичната обсерватория. Най-много сняг и днес има в село Елена – 64 сантиметра.

Очакванията на синоптиците са следобяд отново да завали сняг. При повишаване на температурите е възможно снеговалежът да премине в дъжд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ххх х
ххх х
10.03.2010 16:36 16:36

Бяло море и Найчо Цанов тази сутрин не бяха опесъчени

anonimen
anonimen
10.03.2010 17:52 17:52

Даа почистени са пътищата от разнасящите снега леки автомобили, а не от този, който трябваше да се погрижи за това. Да не говорим за някой квартали, в които се налага непременно да се изчисти снега онзи бъхльо не си мърда гъза. Разбира се шофьорите са бясни!!!

ira
ira
10.03.2010 19:35 19:35

vsika godina e taka……..xora imaite tarpenie snega che se stopi zachto da go 4istiat..triabva da davat pari na drygi a taka vsi4ko e za tiax

Back to top button