Ловците в Харманли разселват дивечови птици

Регион

Харманлийското ловно сдружение продължава добрата традиция успешно да увеличава дивечовото богатство в региона.

320 зеленоглави патици са пуснати по водоемите в района. Сдружението получи и 320 фермено отгледани кеклици с отлични качества. Избраните за поредното разселване територии предварително са прочистени от хищници. Най-активни в кампанията и този път бяха дружинките в Славяново, Рогозиново, Доситеево, Черепово, Българин, отчита сдружението.

През последната седмица на юли предстои освобождаване сред природата на 600 фазана и 520 яребици. През август пък предстои разселване на 40 зайци.

2 коментара

  • ИЗВРАЩЕНИЕТО ДА УБИЕШ ДИВО ЖИВОТНО НЕ ЗА ХРАНА А ЗА КЕФ СЕ ИЗКУПУВА С РАЗСЕЛВАНЕ НА ЖИМОТНИ. ПО КОИТО ПОСЛЕ СЕ СТРЕЛЯ. БЪЛГАРИНА НАИСТИНА Е ТЪПАН. И ТО ДОСТА НАДУТ

  • Хем си анонимен, хем умствено фригиден. Нямаш си на идея с каква сила важи за написаното от теб твърдение, че българинът е тъпан.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.