Хасково

Маскиран разби магазин в центъра на Хасково и открадна 7 телефона

Магазин за телефони е бил разбит тази сутрин до книжния пазар в центъра на Хасково, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Около 5:30 часа маскиран мъж на три пъти е хвърлил камък по едно от стъклата на магазина докато го разбие. След това е откраднал 7 от най-скъпите телефони и е избягал, разказаха пред Haskovo.info работещи в магазина.

Тази сутрин полицаи са извършили огледи. Маскираният е заснет от камери за видеонаблюдение.

Магазин

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кокошкар
Кокошкар
15.07.2020 15:07 15:07

Малко им е на тия с телефоните ,язък за крадеца дето сега като реши да ползва или продаде ще бъде хванат. Ако е някой дето е тарикат не да ходи да разбива и телефони да краде дето ще го хванат гаранция,а да им отвлекат детето и квито са стиснати изведнъж с цялата кесия ще олекнат.

Анонимен
Анонимен
16.07.2020 10:32 10:32
Отговор до  Кокошкар

Tova samo KOKO6KAR moge da go napi6e
KOKO6KAR

Анонимен
Анонимен
21.07.2020 9:32 9:32

KOKOSHKARU….zaradi napisanoto ot teb nai veroiatno shte potarkash narovete v aresta…pone bi triabvalo…otvlichaneto i skloniavaneto kam takova e KOFTI CHLEN OT nakazatelnia kodeks…shte te potarsiat i nameriat…veche e lesno…i pochti sigurno…. dobrite advokatiti sa skapi.. …imai si go naum.

Back to top button