Регион

Шофьор сам предава дрога, хванаха пласьори на фалшиви пари

Полиция151 грама амфетамин на бучки и 10 таблети от същия наркотик са иззели димитровградските криминалисти. Малко след полунощ служителите на реда спрели за проверка лек автомобил БМВ.

26-годишният шофьор доброволно предал таблетките дрога, а при последвалото претърсване в жилището му на улица „Патриарх Евтимий“ полицаите открили везна и амфетамин на бучки. 

Двама мъже, опитали да пласират фалшиви пари, са задържани от служители на районното управление в Димитровград.

Преди ден в дежурната част на полицейското управление позвънила продавачка в павилион за бързи закуски. Тя съобщила, че двама непознати направили опит да й платят с банкнота от 50 лева, която й се сторила подозрителна. Жената дала точно описание на заподозрените и криминалистите бързо ги открили. В тях била намерена видимо фалшива банкнота с номинал 50 лева. Двамата мъже на 26 и 21 години са задържани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
rocnogu
rocnogu
17.03.2010 15:45 15:45

на 26 е и кара БМВ .
Пласира ?
“ амфетамин на бучки и 10 таблети “ ???
Кви са тия глупости ?
И не са задържани .
Бе то май няма нищо вярно в статията .
Стига сте лъгали хората !

Back to top button