Любопитно

Красивият абитуриентски бал на ПМГ изпълни центъра на Хасково

Тази вечер е така жадуваният бал от абитуриентите на хасковската ПМГ „Акад. Боян Петканчин“.

Заради пандемията от коронавирус той беше изтеглен за средата на юли. Провеждането му висеше на косъм след първоначалната забрана за баловете и последващото им разрешаване. В крайна сметка зрелостниците имаха шанса да отпразнуват тържествено завършването си.

Бал

126 абитуриенти завършват Математическата гимназия. Директорът Гергана Петрова заяви пред Haskovo.info, че всички вече са студенти. Има десетина приети в университети в чужбина, включително и в САЩ.

Красивите абитуриенти се събраха пред сградата на общината. Последва пъстро дефиле към сцената на площад „Свобода“, където ги чакаше диджей. Паралелките бяха представени една по една, като имаше много аплодисменти и снимки. След това всички се отправиха да продължат празника в заведение между Хасково и Димитровград.

6 коментара

  1. Поздравления за децата,за бъдещето ни-те завършват най-доброто училище с най-добрите преподаватели.Много успехи ви желаем,много късмет и не се отказвайте да преследвате целите си.Само напред и нагоре,попътен вятър и слънчево настроение.Браво деца.Обичаме ви и ви се радваме.

  2. След някой и друг месец ето тия ще хукнат на Запад да бършат и мият задници да берат ягоди и други важни неща за които се учили в ПМГ

  3. Абе ,ти не чуваш ли,че всички са приети за студенти,даже и в чужбина.Това е училището,което подготвя кадри-ерудирани и образовани хора.Там не ги подготвят за миячи и готвачи.Това са бъдещи програмисти,юристи,лекари,фармацевти и други.Като не знаеш какво да пишеш и не си на ясно,хич не коментирай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button