Хасково

Третият протест в Хасково: Три министерски оставки не стигат – ВИДЕО

Трима министри декларираха готовност да подадат оставки по време на протеста тази вечер. Това са министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и министърът на икономиката Емил Караниколов. Те са заявили, че още утре ще внесат необходимите документи.

Новината съвпадна с шествието в третия ден на протести в Хасково. Недоволните от управлението обаче заявиха, че това не ги удовлетворява.

 

Искаме оставката на целия министерски съвет и на главния прокурор Иван Гешев, категорични бяха протестиращите в Хасково и допълват, че е крайно време да се сложи край на мутризацията на държавата и да се изгони мафията.

Преди да започне протестът недоволните изчакаха да свърши абитуриентския бал на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ и се събраха на площад „Свобода“. След това те поеха на шествие, което премина пред сградата на общината и съдебната палата. За кратко беше затворена част от булевард „България“.

Протестът се върна на площад „Свобода“. Там хората отново скандираха „Оставка“ и след националния химн протестът приключи. Той продължава утре вечер отново от 19 часа.

6 коментара

  1. Похотливият петел Радев ще прави в скоро време президентски курник със стари кокошки и щастливи джендър полатки !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button