Хасково

Поетапно спира издаването на старите лични документи от днес

Новите шофьорски книжкиЗаявления за издаване на лични документи в рамките на обикновената услуга не се приемат от днес. Това е първата стъпка от плавния график на МВР, който има за цел да улесни гражданите в поетапното въвеждане на новите документи. До 23 март обаче ако ви се налага можете да се сдобиете с лична карта и паспорт чрез бърза или експресна поръчка

От 17 март няма да се приемат и заявления за издаване на шофьорски книжки и на български лични документи на чужденци с такса за бърза услуга. Ще се връчват готовите от сегашния образец.

От 24 март ще бъдат обслужвани само тези граждани, които искат експресно издаване на лични документи. Така в 12:00 часа на 25 март спира приемът на всякакви заявления. Връчването на готовите ще става до края на работния ден на 26-ти.

На 29 март стартира приемът на заявления за издаване на български лични документи от новия образец, но само с такса за обикновена услуга. От експресна и бърза поръчка ще можете да се възползване от 6 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button