Читатели: Паркирани коли завзеха тротоара на улица „Драгоман“

Хасково

Пореден сигнал за завзет тротоар от паркирани автомобили в Хасково изпратиха читатели на Haskovo.info.

Хората казват, че колите са запушили тротоар в близост до пресечката на Изчислителния център. Те пречат на свободното преминаване на пешеходците. Най-трудно било на майките с деца и по-възрастните хора, на които също се налагало да се движат по уличното платно, където минават много автомобили и има опасност от инциденти.

„Засичал съм „паякът“ да репатрира коли по улицата, но тези там явно не им пречат. Не бих искал да бъда прегазен или някой да пострада заради безхаберието и удобството на други“, се казва още в сигнала. Хората настояват полицията да си свърши работата и да освободи тротоара за пешеходците.

Паркиране

ИЗПРАТИ НОВИНА

19 коментара

 • Е как няма да има паркирани коли, като всеки си е превърнал гаража на кръчма или на склад и го мързи да си вкара колата вътре. В Софията много хубаво глобяват като паркираш пред гаража, изобщо не ги интересува че бил твой.

 • От среща няма ли тротоар, там има гаражи май. Някви по интересни статий не можете ли да правите?

  • ти някъде другаде не можеш ли да паркираш или си решил, че целият град е твой нещо?

 • То там си е така от години. Явно полицията не ги вижда или са им “неудобни”. Минавал съм от там и дори на стълба имат и камери да си наблюдават автомобилите да не вземе някой да им ги наплюе …

  • Прах в очите на хората, по цялата улица се спира така. Браво на Хасково инфо поредната смешна, лъжлива медия!

 • Поредния гражданин без работа били спряли те цял живот са така това ли е големия проблем в държавата

  • ЖИВУЩ ОТ ТОЗИ КЪЩА,МНОГО ВИ Е ВЕРЕН КОМАНТАРА,ЦЯЛАТА НАША УЛИЦА ВСЕКИ СПИРА КЪДЕТО МОЖЕ,ДОРИ И В ПРИСЕЧКИТЕ Е ТАКА,НО ТАЗИ СТАТИЯ Е ПО ДОНУС ЗА КОШОВЕТЕ ДО НАС,А ТЕЗИ КОШОВЕ СА ТАМ ОТ ПРЕДИ ДА Я ИМА НОВАТА КООПЕРАЦИЯ,ТОЛКОВА СИ МОГАТ НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ,КАКВОТО МОГАТ ТОВА ПРАВЯТ

 • Много правилно.Колите са седят там още когато се е построи сградата.В момента те само се заяждат заради кошовете които искаха да преместят но не успяха.Това е много смешно и тъпо от тяхна страна.А за кошовете те си седят там от много оооо години.От преди 30 години са там.Вие се заяждате.Пълни измишльотини.

 • Всички, които одобрявате простотията със завземането на тротоара, давате ли си сметка, че всяко нарушение, колкото и да е отдавна, колкото и да е малко, всъщност води до по-големите, до безнаказано съсипване на цялата държава? Как искаме тези, които ни управляват да не вършат нередности, като одобрявате ежедневните простотии около себе си? И да, тротоарът не е ничия собственост, той е на всички. Никой няма право да спира, защото живее там, има гараж или просто така е решил. Докато не се научим да спазваме правилата, няма да живеем добре. Всичко започва от самите нас!

  • Анонимен, много си тъп, рибата почва да мирише от главата не ми развивай някви теории. Смешки сте особено Хасково инфо те са позор!!

   • Ей това мислене на българския народ ще го унищожи! Да, рибата се вмирисва откъм главата, но да правиш простотии и да нарушава правилата и да казваш, че другите са виновни е нещото, което винаги ще пречи да имаме подредена държава. Всеки, който е недоволен, че някой не спазва правила, трябва да започне със себе си!

 • До Тодор и Живущ Там
  Тодоре – ти защо не си ползваш гаража, а пишеш глупости ??? Кой си спира по пресечките върху тротоара колите ? А ???
  Живущ Там – ти май си нямаш никаква напредстава къде са стояли кошовете преди 30 или 20 години …
  Не пишете глупости за някакви си кошове и тем подобни защото тука става навъпрос за съвсем друго нещо. Винаги и редовно паркирани 3-4 автомобила върху тротоар, който трябва да се използва от пешеходци. Недай си боже да стане някой инцидент там, тогава ще ви питам. Нека полицията или общината да си свършат работата или както са казали хората – всяко чудо за 2 дни.

  • Анонимен, много си тъп, рибата почва да мирише от главата не ми развивай някви теории. Смешки сте особено Хасково инфо те са позор!!

  • КОЛЕГА АКО СИ МАЛКО УМЕН,ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ПРЕСЕЧКИТЕ НА УЛИЦА ДРАГОМАН ,И НА САМАТА УЛИЦА СЛЕД СМИНКАТА,И ТОГАВА ДАВАЙ АКЪЛ И МОЛБАТА МИ Е ДА СИ ЗАСТАНЕШ С ИМЕТО
   НЕ МОГА ДА КАЧА СНИМКА ИНА4Е ТИ ЗАПУШВАМ УСТАТА ВЕДНАГА,НО ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НАЙ НАПРЕД И ТОГАВА КАЖИ НЕЩО

 • До хаха – много си ограничен разходи се по улица Драгоман, и пресечки те и тогава говори че са излагате като мишки направо, ама то е ясно що ги пишеш тея коментари 😀😀😀

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.