Абитуриентите на Езиковата и ПГДС с бляскав финал на баловете в Хасково

Любопитно

Сезонът на баловете в Хасково беше закрит тази вечер от красивите абитуриенти на Езикова гимназия „Асен Златаров“ и ПГДС „Цар Иван Асен II“. Випуските се събраха в парк Кенана.

Лъскави лимузини, ретро автомобили и мотори за пристигането на Езиковата

167 абитуриенти завършват Езиковата гимназия. Средният успех на випуска е 5.40. Гимназията е на първо място от матурите в областта и сред най-добрите в страната.

Бал

Балът беше отлаган няколко пъти заради епидемията от коронавирус, но в крайна сметка така чаканото тържество се случи. Абитуриентите бяха чакани от стотици свои роднини и приятели. Те пристигаха с лъскави лимузини и джипове, ретро автомобили, имаше и ескорт от мотори. В началото заваля дъжд, който за щастие на пъстрото множество бързо спря. Всички влязоха в ресторанта си по червен килим и под бурни аплодисменти.

Абитуриентите от ПГДС – черешката на тортата на баловете

102 абитуриенти завършват ПГДС „Цар Иван Асен II“. Заради многократното отлагане на баловете доста от зрелостниците напуснаха Хасково и започнаха работа в страната и чужбина.

Бал

Близо 40 обаче се събраха за да отпразнуват традиционно завършването си. Те украсиха входа на Кенана, където ги чакаха много близки и приятели. Имаше снимки и традиционното броене до 12.

Бал

След това всички се качиха по колите и отидоха да празнуват в заведение между Хасково и Димитровград.

3 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.