Любопитно

Абитуриентите на Езиковата и ПГДС с бляскав финал на баловете в Хасково

Сезонът на баловете в Хасково беше закрит тази вечер от красивите абитуриенти на Езикова гимназия „Асен Златаров“ и ПГДС „Цар Иван Асен II“. Випуските се събраха в парк Кенана.

Лъскави лимузини, ретро автомобили и мотори за пристигането на Езиковата

167 абитуриенти завършват Езиковата гимназия. Средният успех на випуска е 5.40. Гимназията е на първо място от матурите в областта и сред най-добрите в страната.

Бал

Балът беше отлаган няколко пъти заради епидемията от коронавирус, но в крайна сметка така чаканото тържество се случи. Абитуриентите бяха чакани от стотици свои роднини и приятели. Те пристигаха с лъскави лимузини и джипове, ретро автомобили, имаше и ескорт от мотори. В началото заваля дъжд, който за щастие на пъстрото множество бързо спря. Всички влязоха в ресторанта си по червен килим и под бурни аплодисменти.

Абитуриентите от ПГДС – черешката на тортата на баловете

102 абитуриенти завършват ПГДС „Цар Иван Асен II“. Заради многократното отлагане на баловете доста от зрелостниците напуснаха Хасково и започнаха работа в страната и чужбина.

Бал

Близо 40 обаче се събраха за да отпразнуват традиционно завършването си. Те украсиха входа на Кенана, където ги чакаха много близки и приятели. Имаше снимки и традиционното броене до 12.

Бал

След това всички се качиха по колите и отидоха да празнуват в заведение между Хасково и Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.07.2020 6:13 6:13

Волгата си я бива.

Анонимен
Анонимен
27.07.2020 23:26 23:26
Отговор до  Анонимен

даааа

Анонимен
Анонимен
17.07.2020 14:49 14:49

Браво на красивите и умни деца.Само успехи и късмет ви пожелаваме.Много ви обичаме и много щастие и усмивки ви желаем.Бъдете живи и здрви.

Back to top button