Регион

Обновен център за издаване на паспорти и плащане на глоби отвори в Димитровград

Обновеният център за обслужване на граждани заработи от вчера в сградата на полицията в Димитровград, съобщават от областната дирекция на МВР.

На едно място гражданите могат да се възползват от услугите по издаване на български документи за самоличност и шофьорски книжки, независимо от постоянния им адрес. Две от гишетата обслужват гражданите във връзка с документи по Контрол на общоопасните средства. На други две – служители от КАТ ще връчват наказателни постановления и ще приемат плащания на глоби. Осемте гишета са оборудвани с терминални ПОС устройства за заплащане на такси и глоби.

От сектор „Български документи за самоличност“ очакват до края на годината в Димитровград заявления за издаване и подмяна на лични документи да подадат около 10 000 души, а през 2021 г. – още 18 000.

Полиция

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button