Спорт

7 медала за лекоатлетите на Хасково и Харманли от националния шампионат

Общо 7 медала спечелиха състезателите на „Атлетик“ (Хасково) и „Хеброс“ (Харманли) на националния шампионат за юноши и девойки под 18 г., който се проведе на стадион „Васил Левски“ в София.

Сребърни медали за хасковлии завоюваха Еми Тимарова и Данаил Стоянов. Еми е вицешампионка на хвърляне на копие с 33 метра, а Данаил е сребърен медалист на 400 метра бягане с резултат 50.97 секунди. Той е четвърти на 200 метра.  Мария Габрова е на 6 място в тласкането на гюле. Техни треньори са Димитрия Найденова, Атанаска Атанасова и Павел Иванов.

Медалисти

„Хеброс“ има двама шампиони – Божидар Съръбоюков и Денис Мохсин. Божидар е златен медалист в скока на височина със 190 см и сребърен в скока на дължина с 6.58 м. Денис е първи на хвърляне на копие с 54.42 м.

Медалисти

Ирен Саръбоюкова и Стела Гешева са съответно втора и трета в скока на височина с по 155 см. Треньор на медалистите от Харманли е Димитър Карамфилов.

Медалисти

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button