Хасково

Младежки проекти могат да кандидатстват за общо 50 000 лв. в Хасково

Започва прием на проектни предложния за отпускане на финансови средства за подпомагане на младежки дейности, съобщават от община Хасково.

Исканията за финансиране се приемат в Младежкия център, стая № 206 до 30 септември. За контакт: 038/622686, 888127475, 038/603459. Правилата за реда и начина за отпускане на финансови средства за подпомагане на младежки дейности от община Хасково и искането за финансиране по образец – ТУК.

Финансирането на проекти за младежки инициативи в Хасково е регламентирано с решение на общинския съвет. Тогава са приети Правила за реда и начина за отпускане на финансови средства за подпомагане на младежки дейности от община Хасково. В общинския бюджет са заложени 50 000 лв. за младежките проекти. Миналата година бяха особрени 13 проекта на стойнот 50 000 лв.

През последните две години в резултат на тази програма са реализирани проекти за създаване и издаване на песни и клипове към тях, издаване на авторска стихосбирка, проведени са обучителни семинари в областта на фолклора, Лятна музикална младежка академия и младежки рок конкурс, младежки фестивал по живопис, младежки културен обмен, създаване на Клуб за доброволчески инициативи, проект „Млади родолюбци в търсене на старини“, проект „Форум театър“ и други.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лисичков
Лисичков
20.07.2020 14:00 14:00

Децата са нашето богатство и бъдеще.
50хил.лв.сами преценете дали са достатъчни. Променяйте ценовата оферта.

Back to top button