Хасково

Закъсня млечната кухня и обяда в градините при смяната на доставчиците в Хасково

Гаф с доставката на храна за млечната кухня и детските градини в Хасково се получи днес – в първия ден, в който работата беше поета от местната фирма ЕТ „Тано-Николай Траилов“.

Родители се жалваха, че са чакали близо час за млечната кухня. Отделно майки се оплакаха, че порциите са били по-малки от обикновено.

Николай Траилов коментира пред Haskovo.info, че това повече няма да се повтори. Той обясни ситуацията с това, че фирмата доставя храната за пръв ден и не е била наясно с всички подробности. Те решили, че млечната кухня пристига заедно с обяда за градините, но това трябвало да стане по-рано.

В същото време от общината съобщиха за Haskovo.info, че са изискали доклад от детските градини в колко часа са получили храната днес. По предварителна информация със закуската не е имало проблем. Траилов е извикан в общината, за да обясни за проблема.

Haskovo.info припомня, че ЕТ „Тано-Николай Траилов“ спечели обществената поръчка в конкуренцията на досегашния доставчик „ВНП Фасилити“ ЕООД. Поръчката е за 36 месеца и с прогнодна стойност 7 050 000 лв. без ДДС. Въпреки че поръчката се обжалва, новата фирма пое доставката на храна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.07.2020 21:36 21:36

Явно тая фирма се е надценила като си е мислила,че ще пече кюфтета и кебапчета.Да ама,не.Храната освен,че закъсня,по грамаж изобщо не отговаряше на изискванията,за качество да не говорим.Ако и утре е така,нека БАБХ,РЗИ и всички други институции отговорни по изхранването,качеството на съответната храна влязат в ролята си на инспектори и направят проверка какво се предлага на различните групи,по възраст деца.Сумата от 7млн лева без ДДС явно ги е поблазнила,но,тук се касае за храна на малки деца,не хранят майките и бащите им в ресторантите на Делян и Николайчо.

ВНП Фасилити ЕООД
ВНП Фасилити ЕООД
24.07.2020 13:27 13:27

„ВНП Фасилити“ ЕООД има удоволствието да уведоми всички малки и големи клиенти на млечната кухня в община Хасково, че от понеделник 27 юли 2020г. възобновява предлагането на храна за млечна кухня на територията на Oбщината.

Приготвената храна ще се предлага в два пункта с адреси:
• СУ Стефан Караджа, бул. Съединение, №49;
• ОУ Иван Рилски, бул. Г.С.Раковски, №24.

Купоните на стойност 1.80 лв. могат да бъдат закупени на място в пунктовете през работното време от понеделник до петък, 11:30ч.- 13:00ч.

За повече информация следете нашата Facebook страница VNP facility

Back to top button