Регион

Иван Звездев: За първи път виждам село с кръгово движение

Иван ЗвездевЗа пръв път виждам село с кръгово движение, възхити се при пристигането си в село Добрич днес телевизионният водещ Иван Звездев. Той дойде в димитровградското село, за да заснеме поредния епизод на кулинарното предаване „Бон Апети“.

Гости ще му бъдат кметът Марин Маринов и 74-годишната Тодорка Георгиева. Те ще готвят заешка капама, шашлик по Тракийски с много подправки, масленица и сладки. Аз само ще помагам, разказа пред Haskovo.info усмихнатият водещ.

За живеещите в Добрич идването на Иван Звездев бе истински празник. Цялото село се събра на площада, за да се здрависа с видния гост. Той бе посрещнат с пита и мед и бъклица с вино. Специална програма за госта от София бе подготвил самодейният колектив към местното читалище „Пробуда“. Бабите неслучайно изпяха „Иван Калина думаше“.

Предаванията през цялата страстна седмица ще бъдат от Димитровградския край, разказа Иван Звездев. Вчера снимахме в село Крепост. Предаването ще излъчим на Лазаровден. Имаме специална покана да гостуваме в димитровградски ресторант и в село Радиево, където ще приготвим осмянка, допълни още Звездев.

Image Image
Кметът Марин Маринов ще приготви капама и шашлик

Кметът Марин Маринов ще приготви капама и шашлик

Баба Тодорка ще омеси масленица

Баба Тодорка ще омеси масленица

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gost
gost
17.03.2010 15:03 15:03

абе то село ли е като село Добрич?красота!всички пари на неохима се изсипаха там,та го направиха село за удо и приказ!браво!!!!!

Анонимен
Анонимен
20.03.2010 18:01 18:01

Ivan Zvezdev Rulz! ahhaha gg

Back to top button