Опашки пред Паспортна служба в Хасково, очакват наплив за Байрама

Хасково

Опашки се извиха и днес пред Паспортна служба в Хасково. Чакащите се пропускат на групи, за да няма голямо струпване в помещението.

От службата съобщиха за Haskovo.info, че в последните дни има много хора, основно такива, които се прибират от чужбина. Вчера през Паспортна са преминали над 250 човека.

Паспортна служба

Големият наплив обаче тепърва предстои през следващата седмица заради големия мюсюлмански празник Курбан Байрам. Тогава също ще пристигнат много хора от чужбина.

Паспортна служба работи на пълен капацитет, като засега е в нормалното си работно време от 8:30 до 17:30 часа. Ако след края му има чакащи граждани, те ще бъдат обслужени. При необходимост през следващите дни работното време ще бъде удължено от 8 до 18 часа.

5 коментара

  • Нещата за байрям али ще се развият много благоприятно за всички с изтекли паспорти. Кихане в помещението гарантира 3 часа аерозолни частици с вирус във въздуха, няма проблем после да влизат по един или по двама, ковид ще има много и за всички!

  • И двамата по-горе коментиращи сте луди за връзване!!!Като им изтичат на хората документите какво да правят в къщи ли да си ги подновят??

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.