Хасково

И в математическата с униформи?

Ученическия съветДали да бъдат въведени униформи в хасковската математическа гимназия ще стане ясно до края на месеца, съобщи днес директорът на школото Тодорка Милева. Тя присъства на учредяването на ученическия съвет, на който днес беше обсъдено евентуалното въвеждане на униформите.

Следващата седмица ръководството на училището ще подготви анкети, в които учениците ще могат да изразят своето мнение – „за“ или „против“ униформите. Допитването ще включва и въпроси свързани с вида на облеклото – със сако или суитчър, с риза или блуза. Дамите пък ще могат да избират между пола или панталон.

Учредителите Изцяло ще се съобразим с мнението на учениците, каза Тодорка Милева. Тя допълни, че според нея за хора, които обичат публичните изяви и се явяват на национални състезания това е бонус.

На учредяването на ученическия съвет днес в математическата гимназия присъстваха 26 представители от всички класове. Тепърва възпитаниците на хасковското школо ще избират ръководство. До тогава заседанията, които ще се провеждат всяка седмица, ще се ръководят от единадесетокласника Ивайло Димов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ne iskame yniformi
ne iskame yniformi
17.03.2010 19:34 19:34

NE ISKAME DA IMA YNIFORMI!!!!! NE

...
...
17.03.2010 20:20 20:20

EsT chE ne Iskame
!!!

garagash
garagash
18.03.2010 9:54 9:54

„Изцяло ще се съобразим с мнението на учениците, каза Тодорка Милева.“

Никой няма и да ви пита,лапета,обувките си не могат да връзват,решения ще взимат.
„ЗА“ Униформите,“НЕ“ на дискриминацията и Кича,и тъпите ви Лапешки прически.

Back to top button