Хасково

Оставиха в ареста рецидивиста, разбил магазин в центъра на Хасково

Хасковският районен съд остави в ареста 31-годишният Ахмед Ахмед, който разби и обра магазин за телефони в центъра на областния град.

Мъжът живее в димитровградското село Крепост. Той е многократно осъждан за кражби, дрога и шофиране в нетрезво състояние. Лежал е и в затвора.

Haskovo.info припомня, че на 15 юли рано сутринта маскиран мъж разби с камък стъкло на магазина и открадна 7 скъпи телефона. Той скрил 4 от телефоните в неизползван гараж в Димитровград, а два предал в заложна къща, допълват от прокуратурата.

Магазин

Няколко дни по-късно Ахмед беше задържан от полицията. Той е направил самопризнание. Мъжът поиска по-лека мярка за неотклонение – домашен арест или подписка, защото е разведен и трябва да се грижи за детето си и болната си майка.

В крайна сметка съдът го остави в ареста заради опасността да се укрие или извърши друго престъпление. Ако бъде признат за виновен го грози от 3 до 15 г. затвор.

Определението може да бъде обжалвано пред Хасковския окръжен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петко
Петко
25.07.2020 2:32 2:32

Малко му е майка му не е болна, дъщеря му живее в обор, къде са сега социалните да се погрижат за дете което живее с престъпник

Back to top button