Съдът отново възстанови на работа в община Хасково арх. Деляна Панайотова

Хасково

Върховният административен съд е потвърдил решението на Хасковския административен съд с което се отменя заповедта на екскмета Добри Беливанов за последното освобождаване на Деляна Панайотова от поста главен архитект на общината.

В деня на възстановяването й след съдебно решение на 4 юли миналата година, Панайотова беше освободена със заповед, издадена ден по-рано, защото работи по трудово правоотношение. Панайотова обжалва, като пред съда беше представена заповед от кмета на община Черноочене за прекратяване на трудовото правоотношение, считано от 2 юли. Така според съда няма твърдяната в заповедта на Беливанов несъвместимост и тя се отменя. Решението е обжалвано пред ВАС от общината, а сега съдът окончателно го потвърждава.

Haskovo.info припомня, че по-рано Върховният административен съд потвърди решението на хасковския съд с което се отменя заповедта на Беливанов за дисциплинарното уволнение на Панайотова от 20 юли предходната година.

Междувременно Панайотова осъди общината за близо 8 000 лв. – заплати за 6-месечен период.

Панайотова коментира пред Haskovo.info, че в петък ще се яви в община Хасково. Тя очаква да бъде издадена заповед за възстановяването й като главен архитект.

Един коментар по “Съдът отново възстанови на работа в община Хасково арх. Деляна Панайотова

  • мале маме как е позирала за тази снимка ама то всичко наредено и изкуствено . колко време я подреждахте тази да я докарате така

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.