Хасково

Хасковлия намери ключове на чужда кола, заложи я за дълг

Хасковлия заложи колата на съседите си вместо да върне дълга си. Това става ясно от съобщение на прокуратурата.

42-годишния мъж намерил ключовете за автомобил „Пежо 206“ на свои съседи, но вместо да им ги върне ги задържал. Малко по-късно той срещнал свой познат, на когото дължал пари и решил да му даде ключовете като му обяснил, че може да задължи автомобила докато се издължи.

Длъжникът обяснил, че колата е на сестра му. Другият мъж откарал автомобила в близост до свой имот, където полицаите го намерили.

42-годишният вече е обвинен в кражбата и е задържан за 72 часа. Престъплението е извършено в изпитателния срок на предходно осъждане. Предстои в съда да бъде внесено искане за взимане на най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Да
Да
23.07.2020 21:39 21:39

Долен крадец Сучето

Антимангал
Антимангал
24.07.2020 8:40 8:40

Поредният шибан мангал. Да се изселят от града в лагери. Шибани маймуни.

стар комунист
стар комунист
27.07.2020 20:04 20:04

ангел който е взел колата няма никаква той е много честен и почтен тоя суче е за затвора органите на реда и прокуратурата да преценят реално нещата. анчо горе главата и спокойно вина нямаш

Back to top button