Протестното шествие блокира булеварди и възлови кръстовища в Хасково – ВИДЕО

Хасково

В 11-тия ден на протести в Хасково шествието обиколи основните булеварди в града и блокира възлови кръстовища.

Недоволните се събраха на площад „Свобода“. От там шествието мина покрай сградата на общината и съда и продължи по бул. „Раковски“. На две от кръстовищата протестиращите се спряха за по-дълго време като седнаха на асфалта, за да блокират движението. Някои от шофьорите в колоните от чакащи автомобили подкрепяха протестиращите с клаксони, а други снимаха шествието с телефоните си.

Смяната на министри е прах в очите на хората и не води до нищо, обобщиха хората на протеста. Искаме всички да си тръгнат и да има нов модел, който да сложи край на статуквото, обясниха те.

Протестиращите определиха системата в България като прогнила и посочиха, че има корупция на всички нива, затова и трябва да има политици с ефективни присъди в затворите.

Оставка на цялото правителство и главния прокурор са основните искания на продължаващото повече от две седмици недоволство в страната.

В Хасково протестите ще продължат и в следващите дни.

8 коментара

  • Предтавяте ли си някой от тези да взема решения значими за населението? Жална ни майка. Не знаят какъв е проблема, за тях всички са под един калъп. Цял живор с протести не става, иска се и вие да бачкате и вие да сте честни. Ама тая няма да е, нали?

  • Ужас нереализираният син на корумпирания бивш шеф на Криминална полиция Васил Матвеев и той протестира. Свършиха ли на тати парите от подкупите а Матейчо?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.