Хасково

Сагата продължава: отново освободиха Деляна Панайотова като главен архитект на община Хасково

Деляна Панайотова, която беше възстановена от съда като главен архитект, днес беше освободена от поста в община Хасково.

Панайотова коментира пред Haskovo.info, че е очаквала това развитие на нещата. „Политическата обстановка е такава, че можеше да се предполага“, допълни тя. Мотивът е, че Панайотова не е държала конкурс за длъжността. Тя обаче твърди, че е държала такъв в София.

Кметът Станислав Дечев заяви пред Haskovo.info, че спазва закона. „Според Закона за устройство на територията главен архитект се назначава след проведен конкурс в текущата община“, посочи Дечев.

Сега Деляна Панайотова обмисля отново да обжалва заповедта за освобождаването си в съда.

Haskovo.info припомня, че през последните години Панайотова на два пъти беше освобождавана от екскмета Добри Беливанов и възстановявана от съда. Тя осъди общината и за близо 8 000 лв. за неизплатени заплати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
мустака
мустака
24.07.2020 12:56 12:56

нали е архитектка каква политика и е в главата на тази голяма бяла птица

ХаХа
ХаХа
24.07.2020 15:11 15:11

Загубила е доверие при стария кмет , сега и новия не я иска – защо се натиска

Ха-ха-ха
Ха-ха-ха
24.07.2020 17:24 17:24

То май баща и е загубил доверие, не толкова тя.

Адвоката
Адвоката
24.07.2020 17:51 17:51

Кмета е напълно прав. Явявала се на конкурс. И то къде? В София. Глупости. Нещо по-смешно да измисли. Кой уважаващ себе си кмет ще постъпи по този начин. Умните и разсъдливи хора в Община Хасково знаят каква е жалката истина за тази бивша главна архитектка.

Инженера
Инженера
24.07.2020 17:59 17:59

Тук не става въпрос за политика. Тук въпроса е професионален. Не е нужно на община Хасково, главен архитект, който да се подиграва и изнудва хора, които тръгват на някаква процедура в градоустройството. Разберете. Това е човек, който освен за себе си, не мисли за никой друг. Браво на кмета. Вънка от борда на такива!

Back to top button